Ponents i Conferències

CONFERÈNCIES I PONENTS

</p>
<h1>JUAN CARLOS CUBEIRO</h1>
<p>

JUAN CARLOS CUBEIRO

Coach, conferenciant i autor de més de 40 llibres ManpowerGroup- Head of Talent & CEO de Right Management

PONENCIA

En Juan Carlos ens parlarà des dels coneixements de la Neurociència aplicada a esbrindar i demostrar les diferències dels cervells, d’homes i dones.

QUI?

Des de febrer de 2014, Juan Carlos Cubeiro és Head of Talent de ManpowerGroup. En els seus més de 30 anys de trajectòria professional vinculada al coaching i al desenvolupament del talent i del lideratge, Cubeiro ha dirigit projectes de consultoria estratègica per a més del 80% de les 500 majors empreses espanyoles. També ha format part de les àrees de Recursos Humans de diferents multinacionals i ha contribuït a la creació de diferents consultores especialitzades en la gestió de persones.

Mentor de l’àrea de Coaching de l’Human Age Institute, Coach estratègic (President d’Honor d’AECOP), Conferenciant i autor de més de 40 llibres. Premi Líder Humanista (Aliter) i Líder d’Excel·lència (Colòmbia).

</p>
<h1>CRISTINA DE AROZAMENA</h1>
<p>

CRISTINA DE AROZAMENA

Experta en Coaching Intratègic, Formadora & Speaker KeyCoaching Internacional

PONENCIA

“Que l’èxit no t’enxampi amb cara de pòquer. 4 moviments per guanyar la teva partida professional o personal”

QUI?

És una dona inquieta i innovadora, molt lluitadora que després d’estudiar Filosofia i Direcció Comercial i Màrqueting, va viatjar a Florida on va tenir l’oportunitat de tenir el seu primer contacte amb el Coaching i la filosofia de Thomas Leonard, un dels pares del Coaching.

La Cristina concilia la seva passió pel Coaching Professional amb les seves diferents representacions empresarials com a presidenta de l’Associació d’Empresàries i membre de comitès de PIMES entre d’altres càrrecs.

És Head Coach and Màster de KeyCoaching International i Top Trainers School, conferenciant i dinamitzadora. Amb més de 18 anys d’experiència com a coach i Trainer.

</p>
<h1>ORIOL GRAU</h1>
<p>

ORIOL GRAU

Guionista, músic, actor i director de teatre i televisió

QUI?

Oriol Grau, tarragoní des dels 5 anys. És guionista, músic, actor i director de teatre i televisió. Començà al món audiovisual conjuntament amb Andreu Buenafuente i Fermí Fernández a una ràdio local amb el programa ‘El Terrat’ que més endavant es convertiria en el nom d’una de les productores més importants de l’Estat espanyol. Oriol Grau fou membre de l’equip creatiu de ‘El Terrat’ durant 16 anys. També va formar part de nombrosos èxits de TV3, entre d’altres, Sense Títol o com a codirector de Plats Bruts.

Compagina la seva feina d’actor i director amb la de professor a la Universitat Rovira i Virgili.

Al 2008 fou el cap d’àrea a la Televisió Nacional de Catalunya (TV3) sent el màxim responsable de programes d’entreteniment. Càrrec que abandonà al 2010 per dedicar-se a la seva gran passió: el teatre i el dibuix.

Oriol Grau ha deixat petja en l’imaginari col·lectiu de tots els catalans i catalanes amb personatges que ja són tot un clàssic de l’humor nacional. Entre els que destaquen més podem citar ‘La Padrina Josefina’ i ‘el Palomino’.

La seva experiència com a comunicador, guionista, actor i professor en comunicació ens seran el millor referent per parlar de com comuniquem i ens expressem. Són diferents les dones?

COL.LABORADORS

COMITÈ D’HONOR i EXPERTS

El comitè d’honor es conforma per 6 dones professionals provinents dels diferents institucions i motors econòmics de la demarcació que a través de la seva experiència poden aconsellar i inspirar altres professionals sobre la presència de la dona en el món professional.

Així el comitè d’honor quedarà format per la Sra.  Teresa Pallarès (directora general de l’AEQT), Sra. Lídia Bargas (Coordinadora Territorial de l’Institut Català de la Dona), Sra. Laura Roigé (Presidenta de l’Associació d’Empresaries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona i Vicepresidenta de la Federació Bussines & Professional Women), Sra. Àgata Girbes (Presidenta Comissió Dona i Empresa a la  Cambra de Comerç de Reus), Sra. Ana Alcaraz (Cap de servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya), la Sra. Gemma G. Gasulla (directora de Més Dona), el Sr. Eduard Vicente (director de firaReus) i el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza.

Gràcies a totes i tots per confiar i recolzar MD.